Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Informationsmötet inför nya upphandlingen på Lovö lyckat

Mötet på Stockholm City Conference Centre den 9 maj om den nya upphandlingen av kontraktet på Lovön var välbesökt. Representanter från entreprenörer och branschen var på plats.

Johan Brantmark, programchef, Thomas Lindberg, projektchef Tunnel Lovö och Ove Strömberg från Upphandling presenterade information om projektet och plan för upphandling.

-  Vi är nöjda med mötet. Cirka 40 personer kom, och det ser vi som en framgång, säger Peter Jonsson, processledare, som arbetar med upphandlingen av ny entreprenör för tunnel Lovö.

Det var i huvudsak entreprenörer och personer aktiva i närstående verksamheter som kom. 

-  Det här mötet hölls i bra i tid, under juni planerar vi att gå ut med förfrågningsunderlaget. Nu har branschen möjlighet att förbereda sig inför det, säger Peter Jonsson.

En entreprenad med nytt namn - FSE305

I den nya upphandlingen av entreprenör till Tunnel Lovö slår Trafikverket ihop två entreprenader till en, och FSE302 och FSE308 blir FSE305.

Trafikverkets presentation från mötet/ The Swedish Transport Administration presentation from the meeting

Klicka här för Trafikverkets presentation från mötet/ The Swedish Transport Administration presentation from the meeting