Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Dragning av ny vattenledning i Töjnan

I samband med byggandet av E4 Förbifart Stockholm kommer det att dras en ny vattenledning i Töjnan, längs med fotbollsplanen och in på Torgvägen. Arbetet inleddes den 7 januari och kommer att pågå till den 27 mars om allt går som planerat.

Arbetet är indelat i två etapper, se kartbild nedan. Den första startade den 7 januari och beräknas vara klar den 14 februari. Det blir sprängningsarbeten från den 27 januari till den 7 februari. Etapp två startar den 10 februari och pågår till den 27 mars.

Vattenavstängning

Två gånger under byggtiden kommer vattnet att stängas av. Det sker under tiden den 2 – 27 mars. Avstängningen pågår i fyra timmar per gång. Första gången kommer en temporär ledning anslutas och den andra och sista gången kommer den nya ledningen anslutas för gott. Dessutom kommer en ny brandpost att anläggas.

Framkomlighet

Vi kommer tyvärr inte att kunna hålla alla befintliga gång- och cykelstråk öppna under pågående byggnation men det kommer alltid att vara möjligt att passera genom arbetsområdet. Följ orange skyltning för att hitta omledningsvägarna.

TönjanVattenled591x492.jpg