Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Rödmönstrad bakgrundsfärg med Trafikverkets logotyp och vit text.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt informationsblad i din brevlåda

Vi skickar ut ett informationsblad till hushåll och verksamheter i Hjulsta. Det dimper ner i din brevlåda de närmaste dagarna. Vi berättar om Trafikverkets arbeten med Förbifart Stockholm i Hjulsta under våren och sommaren 2018.

Från mars och fram till hösten stänger vi av det inre körfältet i Hjulstarondellen. Det gör vi för att kunna bygga stöd till den nya bron, som ska gå över rondellen. Den nya bron börjar byggas till hösten. Gång- och cykelvägen mellan Barkarby och Spånga som går bredvid järnvägen är avstängd. Den är avstängd för att vi ska kunna bygga stöd till den nya bron.

Vi borrar och spränger inför bygget av vägtunneln vid Vålberga. Det kommer vi att fortsätta göra fram till hösten. När det är färdigt börjar vi gjuta betong till tunneln.

En kort bit av Akallalänken som ligger i tillfälligt läge, ska under våren flyttas till sitt rätta läge. När det är gjort ska vi bygga färdigt gång- och cykel-vägen som ska gå bredvid länken. Det är inte bestämt än när gång- och cykelvägen kan öppna.

Läs informationsbladet här (600 kB, öppnas i nytt fönster)