Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi bygger bron över Hjulstas cirkulationsplats under kommande helger

Vi kommer flytta formställningen för bron och påverkar då trafikanterna. Under flytten är endast ett körfält i cirkulationen öppet, förbi formen. Höga fordon (över 3,5 m) leds om. Om allt går som planerat infaller första tillfället nu på fredag 30/11.

Det kan bli aktuellt med några korta avstängningar av vägen.

Höga fordon (över 3,5 m) kommer att hänvisas - E18 till Rinkeby/Rissne, vidare på väg 279 förbi Bromma flygplats till Ulvsunda för att sedan via Brommaplan nå väg 275 Bergslagsvägen.

Vi kommer flytta formställningen i flera omgångar, vilket innebär att våra arbeten kommer ske flera helger. Arbetena kommer starta på fredagskvällen och pågå fram till måndagkvällen och detta kommer att upprepas var 3:e till 4:e vecka. Vi återkommer med aktuella datum efter hand.

Vi kommer även att bygga ett temporärt skyddstak över E18. De nätter vi genomför de arbetena leder vi upp trafiken via cirkulationen.