Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Framåt med bygget av bergtunnlarna i området under Hässelby

Tunnelbygget är i full gång under Hässelby.

Mycket händer längs E4 Förbifart Stockholms sträckning mellan Hjulsta och Hässelby.  En del arbeten fortsätter som planerat, andra startar upp eller går in i ett nytt skede.

Hässeby

Ett av våra arbeten som pågår just nu är tunnelsprängningar under området norr om Grimstaskogen. Se var vi jobbar i tunneln just nu - Länk till framdriftskarta!

Vinsta

Under hösten kommer vi fortsätta arbeten med spont och pålning i Vinsta vilket kommer att bullra. Läs mer om vad som  händer i Vinsta här!

Hjulsta

I Hjulsta gjuter vi nya betongtunnlar. Under hösten slutför vi arbetet med att gjuta kantbalkar på broarna. Läs mer om vad som händer i Hjulsta här!

Lovön

På norra Lovön spränger vi bergtunnlar under jord. Det utsprängda berget krossas och transporteras sedan sjövägen till mottagningshamnar i regionen. Arbetena ovan jord kan höras för dig som bor på andra sidan vattnet. Läs mer om vad som händer på Lovön här!