Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

bilden visar två manshänder som håller i ett cykelstyre
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi stänger av gång- och cykelvägen mellan Barkarby och Spånga under perioden 28 juni-9 augusti

Hellre en säker omväg än en farlig genväg, tycker vi. Därför stänger vi av säkerhetskäl gång- och cykelvägen under Mälarbanans tågstopp i sommar, så att vi utan att riskera vare sig trafikanters eller arbetares säkerhet kan utföra spårnära arbeten.

Kortare avstängningstid

Som vi tidigare har berättat så har vi lyckats korta ner tiden vi behöver ha avstängt under sommaren genom att flytta vissa arbeten till hösten. Det innebär att vi kommer att stänga av gång- och cykelvägen mellan måndag 28/6 och måndag 9/8. Det vill säga, vi stänger av under Mälarbanans tågavstängning samt en vecka innan tågavstängningen för att förbereda de spårnära arbeten vi ska göra när det är spänningsfritt på banan.

Vi stänger av en period i höst istället

De arbeten som vi flyttar till i höst håller vi på att planera för. Vi återkommer med besked om när och hur länge vi behöver stänga av längre fram.

Vi bygger nytt och rustar upp för gång- och cykeltrafiken

Om du är intresserad av att veta mer om vad vi bygger och rustar upp för gång- och cykeltrafiken inom ramen för projektet, läs mer här!

Tack för ert tålamod!