Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Grävskopa tippar av på ett lastbilsflak
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Besiktningar i Vårby och Kungens kurva

Bygget av E4 Förbifart Stockholm pågår för fullt, och under våren 2018 kommer ytterligare byggarbeten igång i närheten av ditt bostadsområde. Innan byggarbetena startar kommer de fastigheter som kan komma att påverkas av bygget att besiktigas.

Pågång i Vårby och Kungens kurva

E4/E20 ska utökas med fler körfält på sträckan mellan trafikplats Lindvreten och Vårbybron. Förutom att nya körfält kommer byggas behöver en ny gång och cykelbro över E4/E20 byggas, som ska ersätta den nuvarande bron i Vårby backe.

Varför görs besiktningar?

Trafikverket besiktigar alltid de fastigheter som kan komma att påverkas av pågående byggarbeten. Innan arbetena startar kontaktas de fastighetsägare som kan komma att påverkas av bygget. När byggarbetet är klart kommer varje fastighet som vi tidigare har besiktigat att efterbesikt­igas. Det gör vi för att se om fastigheten har påverkats av vårt arbete.

Vem besiktigar?

Trafikverket har anlitat företaget Nitro Consult & Ansvarsbesiktning AB (NCA) för att genomföra besiktningarna. NCA kommer att besiktiga alla fastigheter som ligger inom 150 meter från våra arbeten. Besiktningarna sker på dagtid och besiktningspersonalen bär alltid legitimation. 

När blir det besiktning?

Besiktningarna av de aktuella fastigheterna i ert bostads­område kommer att genomföras under sommaren/hösten 2018.

När bli jag kontaktad om jag är berörd?

De fastighetsägare som berörs kommer att bli kontaktade av NCA några veckor i förväg.

Hur blir jag kontaktad om jag är berörd?

Information om tid för besiktningen kommer skickas ut (brev) till de som blir berörda.
Karta över de arbeten som kommer igång intill cykelvägen mellan Kungens kurva och Vårby
Våra arbeten kommer att påverka framkomligheten för de som går och cyklar mellan Kungens kurvaleden och Vårby. Bland annat kommer vi behöva spränga intill cykelvägen. Klicka för att få en större bild. Format: pdf. Storlek: 534 kB.

Informationsutskick till boende i närområdet Vårby och Kungens kurva.
Klicka för att få en större bild. Format: pdf. Storlek: 1 772 kB.