Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ändrad linjesträckning för linje 737 och 865 mellan Kungens kurva och Fittja samt Handen på grund av att på- och avfarterna i trafikplats Vårby stängsHållplatserna Hamnvägen, Fittjaviken och Botkyrkavägen påverkas på linje 737. Hållplatserna Ikea, Ekgårdsvägen och Skärholmen påverkas på linje 865..
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Linjeändringar för buss 737 och 865

Hållplatserna Hamnvägen, Fittjaviken och Botkyrkavägen påverkas på linje 737. På linje 865 påverkas hållplatserna Ikea, Ekgårdsvägen och Skärholmen.

Linjesträckningen för buss 737 och 865 mellan Kungens kurva och Fittja samt Handen ändras på grund av att påfart norrut i trafikplats Vårby stängs.

Anledningen till avstängningen är trafiksäkerhetsskäl och för att kunna ta nästa steg i arbetet med att bygga ut E4/E20 med fler körfält i Vårby backe. Jobbet påbörjades under sommaren 2018, och fortsätter nu med bygget av en ny gång- och cykelbro och nya körfält. Trafik från Vårby allé, Botkyrkaleden och Glömstavägen kommer ledas om till Trafikplats Fittja.

Information om buss 737

Information om buss 865