Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Påfart norrut till E4/E20 i Trafikplats Vårby stängs

Av trafiksäkerhetsskäl och för att kunna ta nästa steg i arbetet, kommer påfarten norrut till E4/E20 i Trafikplats Vårby att stängas.

Arbetet med att bygga ut E4/E20 med fler körfält i Vårby backe påbörjades under sommaren 2018, nu fortsätter bygget med en ny gång- och cykelbro och nya körfält. Av trafiksäkerhetsskäl och för att kunna ta nästa steg i arbetet, kommer påfarten norrut till E4/E20 i trafikplats Vårby att stängas.

Avstängningen sker i början av januari 2019. Trafik från Vårby allé, Botkyrkaleden och Glömstavägen kommer ledas om till Trafikplats Fittja.

Av trafiksäkerhetsskäl och på grund av utökade arbeten i Vårby backe planerar Trafikverket även att stänga avfarten i södergående riktning från E4/E20 i Trafikplats Vårby från och med augusti 2019.

Arbetet med E4 Förbifart Stockholm i Vårby backe beräknas vara klart under 2022. I den färdiga lösningen kan inte trafikplats Vårby vara kvar. Stängningen av påfarten och avfarten blir därför permanent.Av trafiksäkerhetsskäl och för att kunna ta nästa steg i arbetet, kommer påfarten norrut till E4/E20 att stängas i Trafikplats Vårby.