Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bilden visar gång- och cykelbron mellan Heron City i Kungens kurva och Skärholmsvägen. Bron går över E4/E20.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Bullerskyddsskärmar på plats i höjd med gång- och cykelbron vid Skärholmsvägen

Under hösten kommer bullerskyddsskärmar att monteras upp på båda sidor av E4/E20 i höjd med gång- och cykelbron vid Skärholmsvägen.

Arbetet med att montera upp bullerskyddsskärmarna längs med Skärholmsvägen är i gång. Viss byggtrafik till och från platsen kan förekomma. Arbetet med att sätta upp bullerskyddsskärmarna kommer att pågå fram till årsskiftet.

- Till våren sätter vi upp skydd även på andra sidan gång- och cykelbron, vid Heron City, berättar Daniel Gustafsson, byggledare på Trafikverket i Kungens kurva.

Bilden visar en illustration över hur det kan se ut när det är klart. Arbetet med att montera upp bullerskyddsskärmarna längs med Skärholmsvägen är i gång. Viss byggtrafik till och från platsen kan förekomma. Arbetet med att sätta upp bullerskyddsskärmarna kommer att pågå fram till årsskiftet. Till våren kommer nästa arbetsmoment, att sätta upp skydd även på andra sidan, vid Heron City.Illustration över hur det kan komma att se ut när bullerskyddsskärmarna är på plats. I bakgrunden syns del av Heron City.