Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Avfarten stängs från E4/E20 till Vårby allé och Skärholmsvägen

Bygget av E4 Förbifart Stockholm i Kungens kurva går framåt och som ett första steg i ombyggnationen av trafikplats Lindvreten kommer vi att stänga avfarten i södergående riktning, till Vårby allé och Skärholmsvägen från E4/E20. Avstängningen sker 30 maj.

Den befintliga bron i trafikplats Lindvreten, som är en del av Kungens kurvaleden ska rivas och ersättas av en ny större cirkulationsplats med nya av- och påfarter. 

Det första steget i ombyggnationen är att stänga avfarten till Vårby allé från E4/E20 (södergående riktning, se kartan). Detta görs för att få tillgång till det arbetsområde som krävs för att förbereda rivning av bron och kommande trafikomläggningar på E4/E20.

Trafiken hänvisas till avfarten i den nya trafikplatsen Lindvreten Norra.
Observera att avfarten ligger i vänster körfält! 

Avfarten stängs från och med lördag kväll den 30 maj.Det första steget i ombyggnationen är att stänga avfarten till Vårby allé från E4/E20 (södergående riktning, se kartan). Detta görs för att få tillgång till det arbetsområde som krävs för att förbereda rivning av bron och kommande trafikomläggningar på E4/E20.

 

Illustration över de nya trafikplatserna när E4 Förbifart Stockholm är färdigbyggt. Pilen visar hur trafikplats Lindvreten kommer se ut efter ombyggnaden. Den befintliga bron blir en cirkulationsplats.

Illustration över de nya trafikplatserna när E4 Förbifart Stockholm är färdigbyggt. Den befintliga bron blir en cirkulationsplats.

Det händer mycket i området kring Kungens kurva just nu - Läs gärna om vad som är på gång under året här!