Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ballonger
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Kom och träffa oss i Skärholmens Centrum 11 november

Vi är inne i en spännande fas just nu, över 4 000 meter tunnel är utsprängt och vi kan påbörja arbetet med upp- och nedfarter till tunnlar där E4 Förbifart Stockholm ska gå.

I januari 2016 gjordes den första tunnelsprängningen för E4 Förbifart Stockholm i Skärholmen. Nu har det hunnit bli över 4 000 meter tunnel. När tunnlarna är färdiga kommer du att kunna köra från Kungens Kurva till Häggvik med upp- och nedfarter i höjd med bland annat IKEA och söder om Bredängs trafikplats.

Vi är inne i en spännande fas just nu. I och med att vi har flyttat körfälten från mitten till varsin ytterkant av väg E4/E20, kan vi påbörja arbetet med upp- och nedfarter till de tunnlar där E4 Förbifart Stockholm ska gå.

Det händer mycket nu med andra ord - så mycket att vi vill träffa dig i Skärholmens centrum den 11 november så att vi kan berätta mer. Vi ses!

Välkommen!

Här krossas det berg till olika storlekar. I detta fall 0-150 mm.Här krossas det berg till olika storlekar. I detta fall 0-150 mm.