Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Under vintern kommer vi att påbörja markarbeten för att förbereda bygget av en Va- och en mottagningsstation.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Markarbeten intill Skärholmsvägen i vinter

Under vintern kommer Trafikverket påbörja markarbeten för att förbereda bygget av en Vatten och Avloppsstation samt en mottagningsstation i Sätra.

Till E4 Förbifart Stockholms tunnlar behövs stationer för vatten- och avloppsstationer samt  mottagningsstationer, en av dem kommer att placeras i Sätra. Se kartan.

I området där anläggningarna ska byggas finns berg som delvis behöver sprängas bort, därför kommer du som bor och arbetar i närheten höra våra sprängningar då dessa är ovan jord.

Våra arbetstider är vardagar klockan 07.00–19.00.

Under vintern kommer vi att påbörja markarbeten för att förbereda bygget av en Va- och en mottagningsstation.

Blir du störd?

Vi gör vad vi kan för att minska störningarna från våra arbeten, men du som bor eller arbetar i närheten av våra arbetsområden kan komma att påverkas av buller, vibrationer och byggtransporter. Om du blir störd är du välkommen att kontakta oss.

Vill du få en förvarning 30 minuter innan vi ska spränga?

Anmäl dig till vår sprängvarningstjänst och du får en förvarning innan vi spränger. Du kan få varningen via sms, e-post eller genom att bli uppringd.

Skicka E-post till oss om du blir störd: kundarenden.forbifartstockholm@trafikverket.se

Ring för att registrera dig för sprängvarningstjänsten, telefon: 010-123 04 00