Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Under hösten startar Trafikverket arbeten med att bygga upp- och nedfarter intill E4/E20 i höjd med Storsätragränd och Smista allé. Det betyder att vi kommer slå ner spont och spränga berg. När vi spränger stänger vi av E4/E20 under tio minuter.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Byggnadsarbeten som kommer att märkas i närområdet vid Storsätragränd och Smista allé!

Under hösten startar Trafikverket arbeten längs med E4/E20 mellan Bredäng och Kungens kurva. Anledningen är att bygga upp- och nedfarter till E4 Förbifart Stockholm i höjd med Storsätragränd och Smista allé.

Under hösten startar Trafikverket arbeten med att bygga upp- och nedfarter intill E4/E20 i höjd med Storsätragränd och Smista allé.

Våra arbeten som kommer märkas är:

• spontarbeten

• borr och sprängningar

• byggtrafik till och från arbetsplatsen

• arbetet med jord- och bergschaktning

Vid sprängningarna kommer trafiken på E4/E20 att stoppas tillfälligt i cirka 10 minuter. Under hösten startar Trafikverket arbeten med att bygga upp- och nedfarter intill E4/E20 i höjd med Storsätragränd och Smista allé.
I området där vi ska bygga finns berg som behöver sprängas bort, därför kommer du som bor och arbetar i närheten höra våra sprängningar då dessa är ovan jord. Se var vi jobbar i kartan, klicka på bilden för att få upp den i större storlek.