Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafikverket informationsblad
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt informationsblad i din brevlåda

Den 6 mars skickar vi ut ett informationsblad till hushåll och verksamheter i Vinsta och delar av Hässelby. Vi berättar om Trafikverkets arbeten med Förbifart Stockholm i Vinsta under våren 2018, och om arbeten på Lovön som kan höras i Hässelby.

Snart kommer vi att påbörja arbeten i Vinsta, där vi ska bygga de två trafikplatser som ska ansluta till tunnlarna i Förbifart Stockholm. Just nu pågår upphandling av den entreprenör som ska bygga trafikplatserna och andra förberedande artbeten. Under våren kommer vi att utföra undersökningar i området och efter det kommer vi att sätta upp vibrationsmätare på utvalda platser. Företaget Bergsäker kommer att utföra besiktningar och sätta upp mätarna, och berörda fastighetsägare kommer att bli kontaktade av företaget Bergsäker för tidsbokningar.

På Lovön pågår arbetet med att spränga Förbifart Stockholms tunnlar sedan sommaren 2017 och du som bur i närheten har förmodligen märkt av det. Arbetet sker mitt emot Hässelby strand, och det är därför mycket möjligt att även du som bor där känner av sprängningarna. Läs mer om hur du anmäler dig till vår sprängvarningstjänst i informationsbladet. (klicka på länken nedan, informationsbladet öppnas i ett nytt fönster)