Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Representanter från Trafikverket pratar med cykelpendlare på Lovön
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafikverket träffade cykelpendlare på Lovön

Tack alla ni som stannade och pratade med oss i måndags eftermiddag. De flesta var på väg hem från sina arbeten och trots att många hade andan i halsen fick vi möjligheten att prata med 176 cyklister.

Den 28 maj informerade Trafikverket tillsammans med vår entreprenör LSAB och Ekerö kommun om trafiksituationen längs cykelbanan i höjd med Edeby. Budskapet som förmedlades var att det är viktigt med uppmärksamhet när man korsar in- och utfarten till etableringen och numera är korsningen markerad som övergångställe.

Vi pratade med totalt 176 cyklister som i samband med det fick vätskepåfyllning vid vårt depåstopp.  

- Det var väldigt roligt att få träffa så många av de cyklister som passerar vår arbetsplats dagligdags, när vi ställde upp vårt informationstält vid cykelbanan i måndags. Nu vet jag att både cyklisterna och vi på arbetsplatsen är överens om att vi båda måste tänka på säkerheten när våra vägar korsas utanför arbetsplatsen säger Ulrika Hamberg som är projektledare för tunneldelen på Lovön.

Återigen stort tack till alla som stannade och pratade med oss, ni delgav oss många kloka synpunkter.