Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ökad aktivitet med start i nästa vecka

Från och med vecka 5 (28 januari-3 februari) kommer vår entreprenör Züblin att öka sin aktivitet och närvaro längs med och på Ekerövägen, mellan Edeby och Tillflykten.

Initialt kommer man att iordningställa en byggväg till det område där entreprenörens arbetsplats kommer att vara. Nästa steg är att förbereda själva ytan där byggbodarna ska stå.

Detta kommer att innebära en viss ökning av tung trafik på Ekerövägen då lastbilar ska transportera dit krossmaterial. I ett senare skede kommer byggbodarna att flyttas från Edeby där de står uppställda i väntan på att användas.

Züblin Scandinavia är den entreprenör som Trafikverket har upphandlat för att genomföra ombyggnaden av mittetappen av Ekerövägen. Den sträcker sig mellan Kanton till och med strax efter Lindö tunnel. Läs mer om vilka åtgärder som ska genomföras på denna del av Ekerövägen, och se en illustration över hur denna del av Ekerövägen kommer att se ut efter ombyggnaden.