Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nattarbete i höjd med Edebyvägen

Från söndag natt den 23 februari och fem nätter framåt kommer vi att utföra arbeten i höjd med Edebyvägen. Vi kommer att fortsätta arbetet med den tillfälliga vägen bredvid väg 261, Ekerövägen.

Vi har under vintern arbetat med en tillfällig väg i höjd med Edebyvägen som vi nu kommer att fortsätta att arbeta med nattetid. Det arbetet kommer att ske från söndag natt den 23 februari och fem nätter framåt. Trafiken på väg 261, Ekerövägen kommer inte att påverkas då vi arbetar bredvid vägen. Den tillfälliga vägen kommer senare att bli en omledningsväg för Ekerövägen.

Uppdatering 2020-02-28: Vi kommer att fortsätta arbeta med den tillfälliga vägen nattetid. Från söndag natt den 1 mars och fem nätter framåt kommer vi att utföra arbeten i höjd med Edebyvägen.

Uppdatering 2020-03-06: Vi kommer att fortsätta arbeta med den tillfälliga vägen nattetid. Från söndag natt den 8 mars och fem nätter framåt kommer vi att utföra arbeten i höjd med Edebyvägen.

Trafikverket arbetar tillsammans med vår entreprenör för att bullernivåerna ska bli så låga som möjligt. Mätningar görs kontinuerligt.