Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi påverkar trafiken på Edebyvägen

Under vecka 14 kommer vi att leda om trafiken på Edebyvägen, vid korsningen Edebyvägen – Ekerövägen. Vi kommer även att leda om gångtrafiken för dem som ska till busshållplatsen Lovö/Edeby.

Vi fortsätter att arbeta med en tillfällig väg som kommer att bli en omledningsväg för Ekerövägen. För att kunna leda om trafiken behöver vi utföra arbeten som kommer att påverka trafiken på Edebyvägen.

Om du är gångtrafikant i närområdet

Under vecka 14 kommer vi att leda om gångvägen till busshållplatsen för resande mot Brommaplan. Vi kommer även att flytta busshållplatsen några meter. Den obevakade passagen på Ekerövägen kommer att flyttas några meter närmare busshållplatsens nya läge för att bättre ansluta till den nya gångvägen. Vi behöver utföra dessa åtgärder då vi fortsätter att arbeta med den tillfälliga vägen.

Om du som gående ska korsa Ekerövägen är det viktigt att du följer omledningarna. Tänk på din egen och andras säkerhet.

Edeby_omledning_skylt_gående.jpg

Om du reser med bil

Vi kommer att flytta en bit av Edebyägen, strax innan korsningen till Ekerövägen. Omledningen kommer att starta under vecka 14 och pågå under två veckors tid. 

Tillfällig väg

För att vi ska kunna arbeta med att bredda Ekerövägen behöver vi leda om trafiken som idag går på Ekerövägen. Den tillfälliga vägen kommer att tas i drift under våren 2020.