Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bild över den tillfälliga vägen som vi nu asfalterar.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi asfalterar den tillfälliga vägen i höjd med Edeby

Vi planerar att leda om trafiken på Ekerövägen i höjd med Edeby. Trafiken kommer att ledas om till en tillfällig väg som vi nu har börjat asfaltera.

Vi har börjat asfaltera den tillfälliga vägen, i höjd med Edeby, som snart kommer att tas i drift. Asfalteringsjobben kommer att ske dagtid och precis vid arbetsområdet är ett körfält avstängt mellan klockan 9-14. När vi har lagt klart asfalten fortsätter vi med andra arbeten så som att måla linjer och placera dit räcken. 

Varför gör ni denna omledning?

Vi behöver flytta trafiken från Ekerövägen till den tillfälliga vägen för att kunna arbeta vidare med ombyggnaden av Ekerövägen. Anledningen till att vi behöver flytta trafiken är bland annat att vi ska bygga en gångtunnel under Ekerövägen.

När vi leder om trafiken

Inför att vi leder om trafiken kommer vi att informera ytterligare. Du kommer att kunna ta del av den informationen här.