Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu flyttar vi arbetsområdet närmare Tappström

Sedan i juni har arbeten pågått längs Ekerövägen mellan Lindö tunnel och infarten till Ekerö möbler. Nu är det dags för nästa fas i arbetet med att bredda vägen och därför flyttar vi arbetena närmare Tappström.

Under tiden arbetena har pågått har endast ett körfält varit öppet i vardera riktningen. När vi nu flyttar fram arbetena till nästa område kommer motsvarande påverkan på framkomligheten att ske längs denna sträcka. Mellan den 7-9 oktober sker förflyttningen av arbetsområdet. Arbeten kommer att ske nattetid.

Under tiden arbetena pågår kommer ett körfält att vara öppet i vardera riktningen, också närmast Färentunarondellen. Förändringen påverkar inte gång- och cykelvägen.
De arbeten som nu har utförts har bland annat bestått i att förbereda marken för det fjärde körfältet som sedan kommer att anläggas. Nu ska vi utföra samma arbetsmoment längs nästa sträcka. Körfältet som varit avstängt öppnas längs en del av sträckan. 

För information om förändringar i kollektivtrafiken, besök sl.se
För aktuell trafikinformation, besök trafiken.nu