Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Oktober månads nyhetsbrev ute

Nu är oktober månads nyhetsbrev ute. I nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om arbetena med Lindö tunnel och ”träffa” vår delprojektledare Javier. Är du inte prenumerant? Anmäl dig via länken nedan så får du nyhetsbrevet direkt i din mailkorg.

Nu har vi skickat ut oktober månads nyhetsbrev. I nyhetsbrevet berättar vi mer om våra arbeten med Lindö tunnel, vad vi gör nu och hur det kommer att se ut när vi är klara. Vi har även intervjuat vår delprojektledare Javier som berättar om sin resa från Spanien till Sverige. I nyhetsbrevet kan du även läsa om våra nuvarande arbeten vid Tappström.

Läs oktober månads nyhetsbrev här.

Nästa nyhetsbrev kommer i november.

Vill du också prenumerera på nyhetsbrevet om Trafikverkets arbeten på Ekerö?
Anmäl dig här.

 

SMS-tjänst

Från och med nu kan du som närboende på Ekerö anmäla dig till en ny tjänst. Vi startar en SMS-tjänst för dig som vill ha information om våra arbeten på Ekerö via SMS. I denna tjänst kan du till exempel få information om störande eller trafikpåverkande arbeten som planeras i ditt område. 

Tjänsten är kostnadsfri och erbjuds under en provperiod mellan oktober 2020 och maj 2021.

Anmäl dig till SMS-tjänsten här.