Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ökad aktivitet i Edeby mot Kanton

Under vecka 48 iordningsställs en yta vid Ekerövägen i höjd med Finnbo där vår entreprenör bygger sin arbetsplats. Arbetena görs inför byggstart på sträckan mellan Edeby och Nockeby.

Just nu iordningställs en yta vid Ekerövägen i höjd med Finnbo där vår entreprenör bygger sin arbetsplats. Arbetena görs inför byggstart på sträckan mellan Edeby och Nockeby. Under vecka 48 kommer platsen att vara klar och arbetsområdet tas i drift.

I anslutning till byggarbetsplatsen öppnas en utfart för byggtrafiken. Det innebär att byggtrafik kommer att korsa gång- och cykelbanan för att komma ut på Ekerövägen. Vi ber dig som trafikant att vara extra uppmärksam på att trafik därmed kommer att komma från en ny utfart.

Vad händer sen?

I början av 2021 kommer våra arbeten att märkas av på sträckan i närheten av den nya byggarbetsplatsen. Ett arbetsområde kommer då att synas på sträckan mellan Edeby och Kanton. Vi kommer först att utföra schaktarbeten för den nya gång- och cykelbanan på östra sidan av Ekerövägen.

På kartan kan du se vad som ska göras på just den här delen av vägen. I takt med att arbetena intensifieras, kommer vi att informera om hur du påverkas.

Karta över de planerade åtgärderna på denna sträcka

Karta över planerade åtgärder mellan Edeby och Nockeby