Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

November månads nyhetsbrev ute

Nu är novembers månads nyhetsbrev ute. I nyhetsbrevet får du bland annat en inblick i våra arbeten med tunneldelarna på Lovö. Är du inte prenumerant? Anmäl dig via länken nedan så får du nyhetsbrevet direkt i din mailkorg.

Nu har vi skickat ut november månads nyhetsbrev. I nyhetsbrevet berättar vi mer om kommande sprängningsarbeten vid Tappström. Du får även en inblick i arbetet med tunneldelarna på Lovö, de mittersta delarna av projekt E4 Förbifart Stockholm. Eller varför inte ta del av vår uppdaterade sida om hur långt vi har kommit i E4 Förbifart Stockholm, som nu även innefattar alla våra trafikplatser.

Läs november månads nyhetsbrev här.

Nästa nyhetsbrev kommer i december.

Vill du också prenumerera på nyhetsbrevet om Trafikverkets arbeten på Ekerö? Anmäl dig här.

 

SMS-tjänst

Från och med nu kan du som närboende på Ekerö anmäla dig till en ny tjänst. Vi startar en SMS-tjänst för dig som vill ha information om våra arbeten på Ekerö via SMS. I denna tjänst kan du till exempel få information om störande eller trafikpåverkande arbeten som planeras i ditt område.

Tjänsten är kostnadsfri och erbjuds under en provperiod mellan oktober 2020 och maj 2021.

Anmäl dig till SMS-tjänsten här.