Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Kommande nattarbeten i Drottningholmsområdet

Vi arbetar nattetid i Drottningholmsområdet i vecka 5. Arbetet kommer att påverka framkomligheten då ett körfält tillfälligt stängs av. Arbetena kan höras för dig som bor eller vistas i närheten.

Arbetena sker natten mellan den 10 – 11 februari mellan klockan 22:00-06:00. Om arbetena inte blir färdiga under en natt kan det också komma att ske arbeten natten mellan den 11- 12 februari mellan klockan 22:00-06:00.

Arbetet vi ska genomföra är provtagning av jorden vid ett tiotal olika punkter i Drottningholmsområdet i höjd med Vilan. Provtagning sker både på, och vid sidan av Ekerövägen genom att vi borrar med hjälp av en borrbandvagn.

Gränsvärden för buller

För att påverkan på framkomligheten ska minimeras utförs arbetet nattetid. Tillsammans med vår entreprenör säkerställer vi att arbetena inte överskrider de tillåtna bullernivåerna som gäller för arbete nattetid.

Blir du störd av våra arbeten?

Ring vår kundärendemottagning på telefon 010-123 04 00 eller mejla till kundarenden.forbifartstockholm@trafikverket.se så hjälper vi dig.