Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nattarbete i Kanton 27-28/9

Vi arbetar på Ekerövägen i höjd med Kantonkorsningen natten till tisdag den 28 september. Arbetena kan komma att höras för dig som bor eller vistas i området.

Arbetena pågår natten mellan den 27 och 28 september på Ekerövägen i höjd med Kantonkorsningen. Våra arbeten kommer att påverka framkomligheten under natten och de kan komma att höras för dig som bor eller vistas i området.

Arbetena pågår mellan klockan 21.00 – 06.00.

Gränsvärden för buller

För att påverkan på framkomligheten dagtid ska minimeras utförs arbetet nattetid.  Våra arbeten kan komma att höras och märkas för dig som bor eller vistas i närheten. Tillsammans med vår entreprenör säkerställer vi att arbetena inte överskrider de tillåtna bullernivåerna som gäller för arbete nattetid.

Stör vi dig?

Vi gör vad vi kan för att minska störningarna från våra arbeten, men du som bor eller vistas i närheten kan ändå komma att bli störd av buller, vibrationer eller byggtransporter. Om du blir störd är du välkommen att kontakta oss på telefon 010-123 04 00 eller maila till kundarenden.forbifartstockholm@trafikverket.se.