Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nattarbeten på Lovö vecka 48

Under vecka 48 arbetar vi nattetid i flera områden mellan Finnbo och Drottningholm. Våra arbeten påverkar framkomligheten hela veckan mellan klockan 21-06 och kan höras för dig som bor i närheten.

Natt mot tisdag 30 november till och med natt mot fredag 3 december kommer arbeten att ske i flera områden mellan Finnbo och Drottningholm. Arbetena sker nattetid hela vecka 48 mellan klockan 21-06 och arbetena kommer att påverka framkomligheten för dig som färdas på Ekerövägen. Vi utför arbetena nattetid för att minimera påverkan på framkomligheten dagtid så lite som möjligt.

Illustration över området där nattarbetena sker. Röd linje=Ekerövägen, blå linje= det aktuella arbetsområdet mellan Finnbo -Drottningholm. 

 

Gränsvärden för buller

Våra arbeten kan komma att höras och märkas för dig som bor eller vistas i närheten. Tillsammans med vår entreprenör säkerställer vi att arbetena inte överskrider de tillåtna bullernivåerna som gäller för arbete nattetid.

Stör vi dig? 

Vi gör vad vi kan för att minska störningarna från våra arbeten, men du som bor eller vistas i närheten kan ändå komma att bli störd av buller, vibrationer eller byggtransporter. Om du blir störd är du välkommen att kontakta oss på telefon 010-123 04 00 eller maila till kundarenden.forbifartstockholm@trafikverket.se.