Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Mycket händer längs  E4 Förbifart Stockholms sträckning mellan Lunda, Akalla och Vinsta under våren. En del arbeten fortsätter som planerat, andra startar upp eller går in i ett nytt skede. Några arbeten blir helt enkelt klara och avslutas.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nyfiken på vad som händer i Lunda?

Mycket händer mellan Lunda, Hjulsta, Akalla och Vinsta under våren. En del arbeten fortsätter som planerat, andra startar upp eller går in i ett nytt skede. Några arbeten blir klara och avslutas. Delar av våra arbeten kan upplevas som störande.

Fortsatt framåt med bygget av bergtunnlarna i norr

Just nu arbetar vi på alla fronter i tunnlarna mellan Lunda, Hjulsta, Vinsta och Akalla. I en av tunnlarna som leder mot Akalla har vi gjort ett så kallat genomslag. Nästa genomslag  görs under våren. Här kan du läsa mer om vad vi arbetar med just nu!

Informationsblad om vårens arbeten

Vi har även byggarbeten på gång i Hjulsta, Akalla och Vinsta som kan komma att påverka dig som bor och arbetar i näromådet. Läs gärna vårt informationblad där vi berättar mer om vad som är på gång under våren. 

Buller när vi arbetar

När Trafikverket bygger E4 Förbifart Stockholm kan omgivningen uppleva störningar, exempelvis från buller. Buller är oönskat ljud och kommer från två typer av ljud, stomljud och luftburet ljud. Här kan du läsa mer om buller!