Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Skattegårdsvägen väster om Bergslagsvägen stängs av för biltrafik samt gång- och cykeltrafik från och med 31 maj och till och med 2023. Trafiken hänvisas under tiden till Lövstavägen och Krossgatan.  Vi behöver stänga av en del av Skattegårdsvägen för att kunna bygga en ny gång- och cykelpassage under Bergslagsvägen.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Del av Skattegårdsvägen stängs av den 31 maj - Påverkar närboende och trafiken i området!

Skattegårdsvägen väster om Bergslagsvägen stängs av för biltrafik samt gång- och cykeltrafik från och med 31 maj och till och med 2023. Trafiken hänvisas under tiden till Lövstavägen och Krossgatan.

För att kunna arbeta säkert med komplicerade ledningsomläggningar och markförstärkningar i området inför bygget av en ny gång- och cykelpassage behöver vi stänga av i korsningen Skattegårdvägen/Bergslagsvägen.

Det är delen av Skattegårdsvägen väster om Bergslagsvägen som stängs av för biltrafik och gång- och cykeltrafik. Vi hänvisar trafiken till Lövstavägen och Krossgatan. För mer information om hur vi leder om vägarna se kartan och följ skyltningen.

Boende på Viltorpsbacken kommer fortsatt att kunna använda in- och utfart till Bergslagsvägen under hela byggtiden.

Inför bygget av gång- och cykelpassagen under Bergslagsvägen kommer Trafikverket att förstärka marken genom att sponta och påla, arbeten som kommer att märkas en del.

­– Det här är arbeten som kommer att bullra och låta högt under hela sommaren, men vi gör allt vi kan för att minska störningarna. Vi kommer även behöva arbeta vissa helger. Vi gör vad vi kan för att minska störningarna från våra arbeten, men du som  bor eller arbetar i närheten av våra arbetsområden kan komma att påverkas av buller, vibrationer och byggtransporter, berättar projektledare Maria Rydén på Trafikverket. 

Arbetstider:

  • måndag till fredag 07:00 – 19:00
  • lördag och söndag 07:00 – 17:00

Skattegårdsvägen väster om Bergslagsvägen stängs av för biltrafik samt gång- och cykeltrafik från och med 31 maj och till och med 2023. Trafiken hänvisas under tiden till Lövstavägen och Krossgatan.