Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vad händer i Vinsta i höst?

Det händer mycket i Vinsta. Efter en intensiv byggsommar inledde vi en lika intensiv bygghöst. Se filmen ovan om vad vi gjort och ska göra under hösten!

Vi började med att flytta Bergslagsvägen för att komma åt att sponta, senare i höst flyttar vi sista biten av Bergslagsvägen vid Viltorpsbacken för att komma åt att göra pålningsarbeten. Dessa arbeten är störande, men vi gör vad vi kan för att minska bullret.

Våra arbetstider är normalt mellan kl 07:00 – 19:00, måndag till fredag. Behöver vi jobba helg, informerar vi om det innan.

Arbetet med att bygga den nya trafikplatsen med två helt nya cirkulationsplatser på Bergslagsvägen, gång- och cykelbroar och en gång- och cykeltunnel, kommer att vara klart under 2023.

Blir du störd av våra arbeten?

Vi hörs och vi störs när vi bygger, till exempel genom buller och vibrationer.  

Här kan du göra en anmälan!

 

Klicka på bilden för större karta!

Nya gång- och cykelbroar, en ny gång- och cykelpassage under Bergslagsvägen, ny bullervall och två helt nya cirkulationsplatser på Bergslagsvägen byggs just nu i Vinsta.
Bilden visar hur det kan se ut när vi byggt klart i Vinsta.