Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi börjar spränga i Vinsta

Under veckan som kommer, v. 32, kommer vi att börja spränga ovan jord parallellt med Skattegårdsvägen. Det är för den blivande på- och avfartsrampen ner i tunneln som vi spränger bort berg.

Eftersom att vi spränger ovan jord hörs och känns smällarna på ett längre avstånd än när spränger under jord. Det hörs och känns men är inte farligt!

Våra arbetstider

Vi spränger vardagar kl. 10.00 och kl. 14.00. Sprängningarna fortsätter fram till årsskiftet.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss på 010-123 04 00 om du vill veta mer eller upplever att du blir störd av våra arbeten. Du kan också ringa Trafikverkets kontaktcenter, se information i fliken Kontakta oss ovan.

Anmäl dig till vår sprängvarningstjänst

Tycker du det är jobbigt när vi spränger? Du som bor eller arbetar i närheten av våra arbeten kan anmäla dig till vår sprängvarningstjänst. Då får du en förvarning cirka 30 minuter innan vi spränger genom sms, att vi ringer upp eller genom e-post. Ring vår kundtjänst 010-123 04 00 eller mejla kundarenden.forbifartstockholm@trafikverket.se