Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Resenärer på perrongen.

Planerade avstängningar för Mälarbanan

När vi bygger ut Mälarbanan behöver vi ibland stänga av järnvägen för att arbeta. Det gör vi för att det ska vara säkert och tryggt för de som arbetar och för de som reser. Här kan du läsa mer om våra planerade avstängningar.

 

Avstängningar av järnvägen 2020:

Söndagsmorgnar

  • Söndagsmorgnar fram till klockan 08.20 stänger vi av tågsträckan mellan Sundbyberg och Jakobsberg.

Kristi himmelsfärd

  • Torsdag den 21 maj klockan 02.00 till måndag 25 maj klockan 04.30 stänger vi av järnvägen mellan Sundbyberg och Jakobsberg.

Sommaren

  • Lördag den 4 juli klockan 02.30 till måndag den 27 juli klockan 04.30 stänger vi av järnvägen mellan Sundbyberg och Jakobsberg.

Allhelgona

  • Fredag den 30 oktober klockan 22.40 till måndag den 2 november klockan 04.30 stänger vi av järnvägen mellan Sundbyberg och Jakobsberg. 

    Tågen vänder i Sundbyberg och Jakobsberg (det vill säga att tågen som kommer söderifrån vänder vid plattformen i Sundbyberg och tågen norrifrån vänder i Jakobsberg). På sträckan Bålsta – Jakobsberg går pendeltågen i 30-minuterstrafik med ändrade avgångstider. 

    Du hittar information om ersättningstrafik under avstängningarna på sl.se (extern webbplats) och sj.se (extern webbplats). Tänk på att din resa tar längre tid än normalt när vi stänger av järnvägen. Därför är det bra att planera din resa och att vara ute i god tid.