Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Arbeten på bangården öster om Sundbyberg station

Aktuellt i ditt område

Det är ett omfattande arbete att bygga ut Mälarbanan. Vi bygger i tätbebyggda områden med mycket tågtrafik och det är därför ofrånkomligt att människor påverkas på olika sätt. Här nedan kan du se kommande avstängningar eller byggnationer i ditt område.

Planerade avstängningar under 2019

Du hittar information om planerade avstängningar 2019 på vår sida Planerade avstängningar.

Planera din resa

Tänk på att din resa tar längre tid än normalt när vi stänger av järnvägen. Därför är det bra att planera din resa och att vara ute i god tid. Du kan hitta information om ersättningstrafik på sl.se (extern webbplats) och sj.se (extern webbplats).

Så påverkas du av vårt arbete

Vårt arbete med att bygga ut Mälarbanan påverkar både tågresenärer och de som bor och jobbar längs järnvägen. 

Större delen av byggtiden kan du resa som vanligt, men några gånger om året behöver vi stänga av järnvägen i flera dagar för att jobba på spåret. Det är också därför som vi försöker att stänga av järnvägen när så få som möjligt reser, exempelvis under längre helger så som påsk eller allhelgona.    

Du som bor och jobbar i närheten av våra arbeten kommer att känna av byggstök, buller och transporter.
Därför informerar vi regelbundet om våra arbeten och hur dessa påverkar dig. Du kan läsa mer om våra planerade arbeten på respektive områdessida.