Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Digitala möten om våra arbeten i Solna

Inför utbyggnaden av järnvägen planerar Trafikverket att börja med ledningsomläggningar på Ankdammsgatan. Arbetena kommer att påverka dig som bor eller har verksamhet längs med Ankdammsgatan. Därför bjuder vi in till digitalt informationsmöte i november.

Med planerad start i januari 2022 kommer vi att utföra ledningsomläggningar på Ankdammsgatan, på sträckan mellan Framnäsbacken och Nybodagatan. Dessa arbeten påverkar dig som bor och verkar i området. Därför bjuder vi den 29 november in till ett digitalt informationsmöte om våra arbeten.

Digitalt informationsmöte den 29 november:
Om våra kommande arbeten med att lägga om ledningar på Ankdammsgatan

Den 29 november bjuder vi in dig som bor eller har verksamhet i närheten av Ankdammsgatan till ett digitalt informationsmöte för att berätta om våra kommande arbeten. På mötet träffar du projektledare och specialister från Trafikverket samt representanter från Solna stad.

Tid:
Måndagen den 29 november klockan 18:00 - 19:00 

Plats:
Informationsmötet genomför digitalt via Zoom.

Anmälan:
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter lite längre ner här på sidan. När du anmäler dig får du en länk som du använder för att ansluta till Zoom, samt instruktioner om hur du går till väga för att delta i mötet. Maila oss gärna dina frågor i förväg på projekt.malarbanan@trafikverket.se

Om du inte kan delta vid mötet kommer du att kunna ta del av innehållet i efterhand här på vår webb.

Anmälan till digitalt informationsmöte 29 november 2021, klockan 18:00-19:00