Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Spånga
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi gör nattarbeten i Spånga

I påsk stänger vi av tågsträckan mellan Sundbyberg och Jakobsberg. Vi behöver göra nattarbeten i Spånga inför och under avstängningen.

För att kunna bygga ut järnvägen behöver vi arbeta när spåren inte är trafikerade. Det gör vi för att kunna garantera säkerheten för både de som bygger och för dig som reser. Det innebär att vi ibland behöver jobba natt.

Nattarbeten i Spånga

• Natt mellan lördag och söndag 30 till 31 mars klockan 22.00 till 10.00 gör vi rälsarbeten.
• Natt mellan lördag 6 april till söndag 7 april klockan 22.00 till 10.00 gör vi rälsarbeten.       
• Måndagar till torsdagar under perioden 1 till 21 april klockan 24.00 till 06.00 monterar och demonterar vi detaljer på kontaktledningsstolpar och kontaktledningsbryggor.
• Måndag 8 april till söndag 21 april gör vi banarbeten varje natt.
• Torsdag 18 april till tisdag 23 april gör vi olika arbeten varje natt.
• Nätterna mellan tisdag 23 april och söndag 28 april mellan klockan 00.00 och 06.00 gör vi bullrande arbeten mellan Spånga station och Solhemsbackarna. Där gör vi bland annat justeringar av rälsens längd för att undvika att det uppstår solkurvor.

Du kan kontakta oss dygnet runt på 0771-921 921 om du upplever att du blir störd av våra arbeten. Om du inte kan sova ostört på grund av våra arbeten kan vi i vissa fall erbjuda tillfälligt boende. Du som berörs av detta har fått ett informationsblad i din brevlåda med mer detaljerad information.

Påskens avstängning

Vi stänger av tågsträckan mellan Sundbyberg och Jakobsberg, för att kunna bygga färdigt sträckan mellan Barkarby och Spånga. Vi stänger av torsdag 18 april till tisdag 23 april.

Läs mer om våra avstängningar och våra arbeten i Spånga.

Tack för ditt tålamod!