Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Stand down – en manifestation för säkerhet och arbetsmiljö

Klockan 13 idag pausade vi arbetet och stängde av maskinerna under 15 minuter för en Stand down. Detta gjorde vi och många andra på Trafikverkets byggarbetsplatser och kontor över hela Sverige för att uppmärksamma säkerhets- och arbetsmiljöfrågor.

Med Stand down vill vi signalera allvaret i arbetsmiljöfrågan och påminna om att alltid sätta säkerheten främst. I manifestationen ingår också en tyst minut för att hedra kollegor som förolyckats eller råkat ut för allvarliga olyckor i anläggningsbranschen. Temat för årets Stand down var: Min roll i laget är avgörande för säkerheten.

Vi genomförde Stand down tillsammans med våra leverantörer på etableringarna i Sundbyberg och Barkarby. Sammanlagt var vi cirka 200 personer som slöt upp i manifestationen.

Mer information om Stand down finns här.

Signering av affisch
Tillsammans har vi ansvar för att alla kommer hem oskadda varje dag. Därför skrev vi under på att vår roll i laget är avgörande för säkerheten.