Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Avstängning av järnvägen den 1-4 november

Den 1 till 4 november stänger vi av tågsträckan mellan Sundbyberg och Jakobsberg för att färdigställa det sista på spåren i Spånga-Barkarby.

Från fredag kväll den 1 november kl. 22:40 till måndag morgon den 4 november kl. 04:30 stänger vi av tågsträckan mellan Sundbyberg och Jakobsberg. Det gör vi för att det ska vara säkert och tryggt för de som arbetar och för de som reser.

Under avstängningen färdigställer vi det sista med järnvägen på sträckan mellan Spånga och Barkarby. Vi passar också på att göra andra mindre arbeten inom spårområdet i Sundbyberg.

Tågen vänder i Sundbyberg och Jakobsberg. Du hittar information om ersättningstrafik under avstängningen på sl.se (extern webbplats) och sj.se (extern webbplats).

Glöm inte att du kan prenumerera på störnings-sms via fliken Prenumerera här på vår webb.

Följ oss även gärna på Instagram: @projektmalarbanan.

Vi bygger ut järnvägen mellan Tomteboda och Kallhäll nära Stockholm för att fler ska kunna ta tåget. Två spår blir fyra och pendeltågen får egna spår i mitten så att fjärr- och regionaltåg kan köra om på de yttre spåren. När pendeltågen får egna spår kan fler tåg gå tätare och punktligare. Vi bygger också nya stationer i Kallhäll, Barkarby, Sundbyberg och Huvudsta. Kort sagt bygger vi fler spår för att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt.

Tack för ditt tålamod!