Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nattarbeten för rondellbygge vid Järnvägsgatan/Löfströms allé bro

På nätterna mellan den 19 och 22 november bygger vi en rondell och en ny refug på Järnvägsgatan i anslutning till bron till Löfströms allé. Arbetet pågår mellan klockan 22:00 den 19 november till klockan 5:00 den 22 november 2019.

Avstängningen behövs för att skapa arbetsyta för att lägga tillfälliga ledningar på bron.

Medan vi arbetar är ett körfält på bron till Löfströms allé avstängt (det västra körfältet, närmast Duvbo). Gång- och cykelbanan stängs av den 19 november.

Du kommer att kunna ta dig fram längs Järnvägsgatan och över bron till Löfströms allé under tiden arbetet pågår. När avstängningen av ett körfält är klart, kommer du också att kunna ta dig fram i båda körriktningarna och till fots eller med cykel på gång- och cykelbanan på brons östra del.

Mer exakt utförs arbetena på Järnvägsgatan 73 vid vår etablering. Mitt emot ligger Järnvägsgatan 72-78.

Arbetet sker nattetid för att inte störa trafiken under dagtid. Vi beräknar att det bullrar en del och att arbetsfordon kommer att köra in och ut från området.

Upplever du att du blir störd kan du alltid höra av dig med frågor och synpunkter till vårt Kontaktcenter på telefon 0771-921 921. Vi kan svara måndag–fredag klockan 8-16.00. För trafikinformation och akuta fel som kräver omedelbar åtgärd, har vi öppet dygnet runt.

Vi arbetar vid bron i cirka ett år, till hösten 2020.

Läs mer på trafikverket.se/malarbanan-sundbyberg

Tack för ditt tålamod!