Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi öppnar gång- och cykelvägen mellan Spånga och Bergslagsvägens bro

Nu öppnar vi gång- och cykelvägen längs järnvägen mellan Spånga och Bergslagsvägens bro. Den fortsatta sträckan, mellan Bergslagsvägens bro och Barkarby, är fortsatt avstängd på grund av arbeten med E4 Förbifart Stockholm.

Vi har förlängt gång- och cykelvägen

Vi har byggt en cirka 800 meter lång förlängning av gång- och cykelvägen längs järnvägen. Förlängningen sträcker sig längs med Lunda industriområde från Finspångsgatan i Spånga fram till gång- och cykelbron över järnvägen och koloniområdet. Efter bron fortsätter sedan vägen som tidigare fram till Bergslagsvägens bro.

Vi har även asfalterat, satt upp ny belysning och breddat gång- och cykelvägen längs hela sträckan så att den nu är cirka 5 meter bred.

Vad händer mellan Bergslagsvägens bro och Barkarby?

Från Bergslagsvägens bro och vidare mot Barkarby är vägen fortsatt avstängd på grund av arbeten med E4 Förbifart Stockholm. Under tiden hänvisar vi dig som går och cyklar till Skälbyvägen-Ekvägen-Avestagatan. Vi planerar att öppna denna del våren 2020.

Läs mer om arbetena med E4 Förbifart Stockholm här.