Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi börjar arbeta på Sturegatan och flyttar busstrafiken till Järnvägsgatan

Under veckan mellan den 17 och 21 augusti genomför vi nattarbeten på Järnvägsgatan och Sturegatan. Vi utför trafikåtgärder och förbereder för kommande fjärrvärmearbeten på Sturegatan.

På Järnvägsgatan arbetar vi med framkomlighetsåtgärder för bussar och övrig trafik och våra arbetstider är mellan klockan 19:00 och 07:00. Vi gör detta för att kunna dubbelrikta Järnvägsgatan för trafik när vi startar med fjärrvärmearbeten på Sturegatan. Hela Järnvägsgatan kommer att bli dubbelriktad för trafik och busstrafiken på Sturegatan flyttas ner till Järnvägsgatan under tiden vi arbetar på Sturegatan.

Från och med torsdag kväll den 20 augusti stängs Sturegatan av för fordonstrafik mellan Esplanaden och Brunnsgatan och vi startar med fjärrvärmearbeten som beräknas bli klara i slutet av oktober. När nattarbetet är klart den 21 augusti är våra arbetstider vardagar mellan klockan 07:00 och 19:00.

Gångbanan på Sturegatan kommer vara tillgänglig som vanligt och skyltning sätts upp för att informera om var det är avstängt. Berörd busshållplats på Sturegatan tas bort och närmsta hållplats blir vid Esplanaden, detta gäller fram till slutet av oktober.