Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Samråd om val av korridor för Tvärförbindelse Södertörn

Tvärförbindelsen är inne i arbetet med lokaliseringsutredningen som handlar om att komma fram till en korridor, det vill säga ett område, där den nya vägen ska gå. Val av korridor för den aktuella sträckan planeras ske under våren 2017.

Bild på vägen 259 och trafiksituationen22 november – 22 december kommer Trafikverket att ha samråd om en uppdaterad samrådshandling där vi redovisar resultatet av undersökningar och fältarbeten som genomförts i de tre korridorerna. Under samrådsperioden ska Trafikverket hämta in synpunkter från kommuner, myndigheter, organisationer och allmänheten. Det kommer inte att genomföras några fysiska samrådsmöten, utan materialet kommer att finnas tillgängligt på trafikverket.se/tvarforbindelsesodertorn, Huddinge kommunkontor, Haninge kommunkontor, Tullinge medborgarkontor och Fittja medborgarkontor samt i Trafikverkets regionkontor på Solna Strandväg 98.