Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Jobba hos oss i program Tvärförbindelse Södertörn

Vill du jobba i en framtidsbransch, och vara med och förverkliga Sveriges modernaste motortrafikled? Tvärförbindelse Södertörn är en viktig pusselbit i den yttre tvärleden runt Stockholm, och skapar möjligheter för utveckling i en starkt växande region.

Väg 259 Tvärförbindelse Södertörn är ett stort projekt med många utmaningar, både när det gäller komplex teknik, hållbarhet, klimattänk och samspel med intressenter och sakägare. Vägen länkar samman E4/E20 vid Vårby backe med Huddingevägen och ansluter sedan till väg 73 vid Jordbro, totalt en sträcka på två mil varav en fjärdedel i tunnlar. Målet är att uppfylla Trafikverkets vision att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt.

På Trafikverket gör du en viktig insats för samhället

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter och möjligheten att lämna ett bestående avtryck. 

Var med och gör Sverige närmare

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar. Allt för att vi tillsammans ska kunna göra Sverige närmare.