Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Information om nya Skurubron och ballonger.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tack alla som kom på öppet hus

Den 9 november hade vi öppet hus för allmänheten på biblioteket i Nacka Forum. Det blev välbesökt och vi fick besvara många frågor om det kommande bygget av den nya Skurubron och ombyggnaderna av trafikplatserna Skuru och Björknäs.

Det var cirka 80 personer som kom till biblioteket i Nacka Forum för att få information om bygget som alldeles snart drar i gång. Trafikverket, vår entreprenör Itinera S.P.A. och Nacka kommun deltog på det öppna huset.

Många frågor och spännande information om bygget

Denna gång var det många som hade frågor om buller och bullerskydd samt om gång- och cykelvägar. Andra ville veta mer om hur den nya Skurubron finansieras och om den kommande avgiften för att använda den nya bron. Flertalet undrade även hur man kommer att kunna köra, gå och cykla när allt är klart. Besökare som ville veta mer om själva bygget kunde prata med vår entreprenör som visade ritningar och förklarade.

Vi vill tacka alla som kom på mötet och för era frågor. De hjälper oss att förbättra informationen här på webben och i andra kanaler.

Nytt öppet hus på Värmdö

Tanken är att vi under projektets gång ska fortsätta med olika typer av möten för allmänheten och närboende för att få en god dialog. Framöver planerar vi att ha ett öppet hus ute på Värmdö. Mer information kommer.

Karta som visar hur vi ska bygga om vid Skurusundet 

 

Här kan du läsa om projektet.

Här kan du läsa om hur vi ska bygga.

Här kan du läsa frågor och svar.