Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu kan du lämna dina synpunkter om bytespunkt Norra Sköndal

Vi har tagit fram ett samrådsunderlag för vägplan väg 229, bytespunkt, Norra Sköndal och idag ställer vi ut handlingarna för samråd. Samrådsperioden pågår till och med 30 juni 2019. Den 12 juni anordnar vi ett öppet hus.

Bytespunkten i Norra Sköndal är den bytespunkt i Stockholms län där flest byter mellan buss och buss. Hållplatserna är idag inte dimensionerade för det stora antalet bussar som angör dessa. Vi har därför tagit fram en vägplan för att bland annat öka trafiksäkerheten och tillgängligheten för bussresenärerna som byter buss där.

Hur länge pågår samrådet?
Samrådsperioden pågår till och med 30 juni 2019.

Öppet hus
Onsdagen den 12 juni klockan 18.00 – 20.00  kommer vi att anordna ett öppet hus i Sandåkraskolan. Då har du möjlighet att träffa oss i projektet och ställa dina frågor.

Var kan jag ta del av handlingarna som ni samråder om?
Du kan ta del av samrådshandlingarna här på vår hemsida eller besöka vårt regionkontor på Solna Strandväg 98 vid Solna Strand.

Var kan jag tycka till?
Synpunkter skickas till Trafikverket med e-post till investeringsprojekt@trafikverket.se alternativt till postadress: Trafikverket, 172 90 Sundbyberg. Märk ditt brev eller e-post med TRV 2019/58132.

Synpunkter från samrådet 2013
2013 genomförde vi ett samråd i samband med att vi hade tagit fram en vägplan. Vi kommer att beakta synpunkterna som vi fick in vid samrådet 2013. Det samråd vi genomför nu kommer alltså att komplettera samrådet som skedde 2013.