Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Engagerat möte med fokusgrupperna

Nu har vi haft det första mötet med våra så kallade fokusgrupper. Tack alla som deltog. Det var mycket bra diskussioner som vi tar med oss i det fortsatta arbetet.

Mötet hölls den 12 december 2017 i Rimbo. Till mötet hade vi bjudit in dem som har visat intresse för att medverka i grupperna.

Syftet med fokusgrupperna är kunna påverka arbetet med vägplanerna genom att delta i diskussioner och bidra med erfarenheter och kunskap.

På det här första mötet diskuterades exempelvis boendemiljö, jordbruk och skogsbruk samt natur- och kulturmiljö. Vi pratade även om trafiksäkerhet, tillgänglighet och kollektivtrafik.

– Det var ett mycket intressant möte med ett fantastiskt engagemang. Vi är väldigt tacksamma för att så många tog sig tid att delta, säger Christina Eklööf, projektledare.

Mötet inleddes med en presentation och sedan blev det gruppdiskussioner.

Vi bjuder in till ett nytt möte under våren

Om du missade det här tillfället så blir det nya chanser. Vi kommer att bjuda in till ett nytt möte under våren då vi har kommit längre med vägplanerna. Då hör vi av oss till dig som har anmält dig till våra fokusgrupper.

Nu har vi stängt anmälan till fokusgrupper

Fram till den 31 januari 2018 tog vi emot nya anmälningar till fokusgrupper. Tack alla som anmälde sig.

Här kan du ta del av materialet som visades på mötet.