Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt informationsblad i din brevlåda

Vi skickar ut ett informationsblad till hushåll och verksamheter. I bladet kan du läsa om arbetet med vägplanerna för den kommande ny- och ombyggnaden av väg 77 mellan Uppsala länsgräns och Trafikplats Rösa.

Bladet delas ut till dig som bor eller har en verksamhet i närheten av vägsträckan som vi planerar att bygga om.

Förtydligande om vägplanen förbi Rimbo

I informationsbladet informerar vi om att det har inkommit ett förslag till Trafikverket om hur vägen skulle kunna dras för den här sträckan. Medan vi utreder detta har vi pausat arbetet med vägplanen. Vi vill förtydliga att förslaget som har inkommit till Trafikverket avser en sträckning söder om Rimbo och söder om Trafikverkets val av lokalisering. Med lokalisering menar vi den vägkorridor som Trafikverket fattade beslut om i januari 2017.

I nuläget är det den korridor som Trafikverket har fattat beslut om som gäller.

Under hösten planerar vi att bjuda in till olika möten, ett öppet hus och minst ett fokusgruppsmöte. Vi kommer också ha möten med särskilt berörda. Innan vi bjuder in till höstens möten kommer vi att ha tagit ställning till den pågående utredningen.

Läs informationsbladet här (pdf-fil, 790 kB)
Läs om vägkorridoren som Trafikverket fattade beslut om i januari 2017.