Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vi vill ha dina synpunkter i början av 2022

Vi planerar ett samråd i början av nästa år. Det betyder att du som bor eller driver verksamhet i närheten av trafikplats Jakobsberg och trafikplats Hjulsta eller berörs av projektet på annat sätt kan lämna synpunkter för att påverka utbyggnaden av E18.

Under samrådsperioden kommer vi även hålla ett digitalt samrådsmöte där vi berättar mer och du kan ställa frågor. Vi återkommer med definitiva datum för samrådsperioden och samrådsmöte.

Digitalt samrådsmöte

På samrådsmötet kommer du få en presentation av planerna och kunna ställa frågor till projektet. Det blir ett digitalt möte och i samband med samrådsperioden kommer du att kunna ta del av information och handlingar här på webben. Innan det är dags kommer vi att förklara mer här på webben om hur ett digitalt samrådsmöte går till. 

På grund av pandemin och en oviss utveckling av covid-19 under vintern 2021/22 kommer Trafikverket av försiktighet inte ha fysiskt möte i lokal som är brukligt vid samråd. Digitalt samrådsmöte har blivit vanligt under pandemin och Trafikverket har goda erfarenheter av att dessa. De har bland annat bidragit till att fler invånare kunnat delta och därmed att fler förstår och kan påverka projektet.

Direkt berörda fastighetsägare, verksamheter, organisationer och myndigheter kommer att få information via brev och ha möjlighet till ett eget möte med Trafikverket.

Vill du läsa mer hur projektet planeras, när du kan påverka samt vilka beslut som kommer att fattas? Läs mer i "Planläggningsbeskrivningen 211116" under Dokument, Aktuella handlingar.