Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

E4 mellan Hölö och Järna, flygfoto från ovan där man ser omledning av trafiken och byggarbetsplatsen med byggmaskiner.

E4, Hölö-Järna, byte av bro

Vi byter ut den rörbro som ligger under E4 mellan trafikplats Hölö och trafikplats Järna. Vi räknar med att vara klara i april.

Rörbron under E4:an är i dåligt skick och behöver bytas ut. Arbetet pågår fram till slutet av januari och medför begränsad framkomlighet. Under det här arbetet kommer det vara två körfält öppna precis som vanligt, men körfälten är smalare.

På grund av geotekniska utmaningar, som exempelvis översvämningar i början av januari, tar vårt arbete med att byta vägtrumman längre tid än beräknat. Vi räknar med att arbetet blir klart under april, inte under januari som vi tidigare kommunicerat.  

Vi vill skapa en säker vägarbetsplats

För att skapa en säker vägarbetsplats sänker vi hastigheten till 70 km/timmen. Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

Vårt arbete påverkar din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.