Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

E4 mellan Hölö och Järna

E4, Hölö-Järna, byte av bro

Vi kommer att byta ut den rörbro som ligger under E4 mellan trafikplats Hölö och trafikplats Järna. Arbetet startar den 14 september och vi räknar med att vara klara i mitten av december.

Rörbron under E4:an är i dåligt skick och behöver bytas ut. Vi börjar med förberedande arbeten den 14 september. Vi börjar då med att schakta i vägkanten och leda om vattnet som går igenom rörbron idag.

Mot slutet av september börjar vi arbetet på E4 med bytet av rörbron. Arbetet kommer ske successivt fram till mitten av december. Under det här arbetet kommer det vara två körfält öppna precis som vanligt, men körfälten kommer att vara smalare.

Vi vill skapa en säker vägarbetsplats

För att skapa en säker vägarbetsplats sänker vi hastigheten till 70 km/timmen. Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

Vårt arbete påverkar din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.