Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

E4/väg 268, trafikplats Glädjen vid Vatthagen, broreparation

Den 21 juni till och med den 31 juli, vecka 26-31, reparerar vi de två broar som utgör cirkulationsplatsen över E4 vid trafikplats Glädjen, vid Vatthagen. Arbetet påverkar framkomligheten på såväl E4 som väg 268.

Nattetid, mellan klockan 21.00 och 05.00, stänger vi av E4:an som går under broarna på grund av reparationsarbeten på broarnas undersida och på deras kantbalkar. Det innebär att all trafik kommer att behöva köra av E4 på avfartsrampen vid trafikplatsen och sedan åka ner på E4 igen på andra sidan av trafikplatsen. Följ skyltning på plats.

Dagtid påverkas inte framkomligheten för trafiken på E4.

Dock är det begränsad framkomlighet på väg 268, som går över E4, när vi reparerar kantbalkar och utför målningsarbeten. Ett körfält kommer att vara avstängt och hastigheten kommer att vara nedsatt dygnet runt.

Vi hoppas på din förståelse

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.