Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Var försiktig när du rör dig i området

Medan vi bygger behöver vi transportera massor med stora maskiner. Tänk på att vara observant när du rör dig i området. Just nu arbetar vi under bron och kör transporter på en så kallad serviceväg.

När vi bygger magasinet under Gröndalsbron behöver vi hantera massor och material. Vi har därför byggt en serviceväg. Den används under byggtiden för in- och uttransporter.

Servicevägen lämnas över till Stockholms stad 2017

När dagvattenmagasinet börjar bli klart i mitten på 2017 kommer vi att färdigställa ytskiktet på servicevägen. Därefter överlämnar vi vägen till Stockholms stad. Tanken är att vägen ska användas som gång- och cykelväg. Vägen behövs även för service av Trafikverkets anläggningar; bron och dagvattenmagasinet.

Säkerhet

Det är mycket viktigt för oss att säkerheten är god för närboende, trafikanter och entreprenörer. Medan vi bygger behöver vi transportera massor och stora maskiner kommer att röra sig i området. Tänk på att vara observant när du rör dig i området. Meddela oss gärna om du märker att obehöriga är innanför arbetsområdet eller om du har tips på hur vi kan förbättra säkerheten.